Vuosien varrella olen huomannut postin kulun takkuilevan kotiosoitteeseeni. Kerrankin huomasin etten ole saanut postia noin viikkoon ja mikäpä muukaan tuon asian olisi kavaltanut kuin Aku Ankka (juu, olen niin lapsellinen että minulle tulee paitsi Akkari, niin myös Sarjisextra ja Roope Ankan taskukirja). Silloin pirautin Postiin ja seuraavana iltana laatikko pursui postia, osa lähes viikon myöhässä.

Noh, vitsailen aina postiljoonin lukevan kaikki lehteni ensin, josta syystä ne myöhästyvät aina vähintään päivän. Vikan lomaviikkoni keskiviikkona (9.9.) Jumbosta lähetettiin työpaikkani avain 1-luokan postissa. Kuvittelin avaimen ehtivän hyvin perjaitaiksi, olihan siinäkin jo yksi ylimääräinen päivä. Kirje ilmestyi laatikkooni 16.9.,  kuten myös pari muutakin lehteä, joiden ilmestymispäivä oli 9.9. Tästä suivaantuneena lähetin Itellan asiakaspalveluun selvityspyynnön, johon en vielä tätä kirjoittaessani ole saanut vastausta. Tuttu itellalainen antoi vinkin, että valitus kannattaa tehdä nettilomakkeella, sillä heillä on vastausvelvollisuus 3 vrkn kuluessa. Niinpä kun viime viikolla Akkari myöhästyi kaksi päivää laitoin uuden valituksen menemään. Tämä tapahtui siis viime viikon perjantaina, joten huomenna tulee 3. työpäivä täyteen. Saa nähdä kuis käy....

Tänä aamuna piipahdin pikaisesti töihin mennessä kaupassa ja ostin ruuaksi Findusin grillipihvejä barbequekastikkeessa. Pihviä pureskellessa hampaani osui johonkin epätavallisen kovaan ja kaivoin suustani pienen luun kappaleen. Nakkasin palasen roskiin ja jatkoin syömistä, mutta seuraavalla haarukallisella hampaat iskivät paljon suurempaan palaseen ja tarkempi tutkimus osoitti pihvissä olleen 2,5 cm pitkän ja paikoin hyvin terävän luun kappaleen!! Jotenkin ruokahalu katosi ja laittelin Findusille heidän nettilomakkeellaan valituksen. Nyt sitten jännään kumpi vastaa ekaksi Itella vai Findus.