Kaksi päivää leikkauksen jälkeen jalka näyttää edelleen hyvin siistiltä, ei turvotusta. Ostamani puhellettava kauluri osoittautui hyödyttömäksi tässä vaivassa, mutta Joy ei ole vielä kiinnostunut haavasta ja koska liimasidekin on vielä tukevasti paikoillaan olen käyttänyt puhallettavaa kauluria, kun olen itse läsnä. Yöllä ja poissa ollessani käyttelee lähes läpinäkyvää "kaulakaukaloa". 

WP_20150115_002.jpgWP_20150115_003.jpg

Joy käyttää leikattua jalkaa yllättävän paljon ja lääkärin suosituksesta olen kävelyttänyt sitä hieman lumessakin, kun sitä nyt sattuu sopivasti olemaan. Lääkkeet Joy syö tosi hyvin, laitan tabut kokonaisina ruuan sekaan ja hyvin menee. Syö tällä hetkellä Kefavet-nimistä antibioottia, Rimadyliä ja lisäksi annan Arnica-nimistä homeopaattista valmistetta. Hoidan jalkaa myös laserilla (Handy Cure), jota käyttelen myös omiin olkapäihini, niissä kun on ollut viime aikoina pientä kipuilua.

WP_20150115_007.jpg

Torstai-iltana Joy muisti, että osaa mennä myös laukkaa. Oli tietty hihnassa, joten pääsin puuttumaan heti tilanteeseen. Liekö johtunut siitä, vai oliko lumikävely liikaa, mutta tänään on käyttänyt hieman vähemmän leikattua jalkaa kuin eilen. Ei kuitenkaan vaikuta kivuliaalta, joten lisääntynyt kolmijalkaisuus voi johtua siitäkin, että Joylla tuntuu nyt olevan kauhea kiire joka paikkaan.

Joylle on rajattu makkarista oma alue ja olohuoneessa sille on häkki. Normaalisti pötköttelee iltaisin sohvalla, joten otinpa sen sinne eilen pötköttelemään. Siinä on tietty riski, että hyppää alas sohvalta, joten en uskalla siirtyä kahta metriä kauemmaksi. Nukahdan helposti sohvalle, joten täytynee kovettaa itsensä ja lopettaa moinen uhkapeli, ennen kuin käy hassusti.... Tänä aamuna säikähdin kunnolla, kun herätessäni Joy ei ollutkaan makkarissa. Käytin koirat pissalla puoli seitsemältä ja ehdin pelästyä että olin tuolloin sulkenut makkarin portin huonosti ja että Joy olisi sohvalla olohuoneessa. Mutta nukkuikin makkarin koirapedillä selin minuun, joten sulautui taustalla olevaan valkoiseen hyllykköön, HUH!

Nyt kun olen päivätyössä on ollut vähän vaikeuksia fyssariaikojen kanssa. Seurakaverin vinkkauksesta löytyikin Tuusulassa vastaanottava fyssari, joka on valmistunut joulukuussa. Ottaa vastaan Tuusulan lisäksi Yliopistollisessa eläinsairaalassa. Ainakin toistaiseksi hänelle näyttää olevan hyvin myös ilta-aikoja, joten menemme ensivisiitille pe 30.1. Vastaanotto on niin lähellä, että tarvittaessa voimme vaikka kävellä sinne, kunhan jalka on paremmassa kunnossa.

Ai joo, Funny ja Joy olivat uudessa Koiramme-lehdessä:

espanjanvesikoira_01.jpg

Kuvan on ottanut Aino Pikkusaari 13.3.2011.