Eilen Joyta päivähoidosta noutaessani kävi ensimmäistä kertaa niin, että Joy yritti lähteä takaisin kasvattikotiinsa autolle kävellessämme. Luultavasti houkuttimena toimi Seijan vähän aiemmin pennuille tarjoilemat kuivatut mahalihasiivut, jotka maistuivat Joylle erinomaisesti. Illalla jätin koirat noin tunniksi keskenään, kun kävin Hyrylän Jyskissä katsomassa tyynytarjouksiaan. Mainoksessa näkemäni tyyny oli tietysti loppu, joten täytyy käydä tänään Järvenpään Jyskistä katsomassa, josko olisi vielä varastoa.

Joyn öiseksi nukkumapaikaksi näyttää olevan vakiintumassa kuumina öinä sängyn alunen ja viileinä keittiön pöydän alla oleva matto. Aamusta Joy kömpii kuitenkin meidän muiden seuraksi sänkyyn. Se kiipeää omalta askelmaltaan (lehdillä täytetty lentolaukku) ja tulee sitten kaulailemaan minua (laittaa siis kaulansa minun kaulani yli) ja etsii sitten sopivimman nukkumapaikan. Joy on hyvin rauhallinen nukkuja, se ei kuorsaa tai potki. Tänä aamuna hän oli  jopa viimeinen joka nousi ylös ;)

Olin
menossa puolilta öin nukkumaan, mutta jäin sitten seuraamaan Conanissa ollutta Daniel "Harry Potter" Radcliffen haastattelua, joka oli mielestäni niin viihdyttävä, että uni kaikkosi silmistä ja niipä katsoin vielä Buffy vampyyrintappajan perään. Buffy on (yllätys, yllätys) eräs aktiivisimmin seuraamistani sarjoista, johon koukkuunnuin vuonna 2000 ihan vahingossa, kiitos sohvalle nukahtamistaitojeni. Buffy tuli silloinkin puolen yön jälkeen ja usein heräsin sohvalta sen tunnusmusiikkiin ja siinä unenpöpperössä sitten jäin aina seuraamaan. Eniten minua ko. sarjassa ehkä kuitenkin kiinnostaa katsella Angelin (David Boreanaz) edesottamuksia. Jos et ole Buffyä seurannut, niin olet saattanut törmätä Davidiin Bones-sarjan FBI-agnetti Boothin roolissa.

Harry Potteriin hurahdin pari vuotta sitten. Olin kyllä kuullut tuttavapiirissä useammankin niitä lukeneen, mutten ollut koskaan itse aloittanut. Kesälomalla päätin sitten urakoida kaikki siihen mennessä ilmestyneet Potterit ja taisinpa vuokrata vielä leffatkin perään. Sen jälkeen on pitänytkin ostaa jokainen ilmestyvä Potteri ja kesäloman aikan täytyy kyllä käydä katsomassa Feeniksin kilta.

Stephen King on vuosia ollut suosikkikirjailijani. Musta Torni sarja on ollut erityinen suosikkini jonka kaikki 7 osaa löytyvät kirjahyllystäni, kuin myös lähes koko muukin Kingin suomennetusta tuotannosta. Välillä olin kyllä jo ihan varma, ettei viimeisen revolverimiehen tarina ikinä pääse päätösjaksoonsa asti, mutta niin vain saatiin Roland viimeinkin kapuamaan mustaan torniinsa ja yllättävä päätös huipentamaan vuosien työn.

Ei mutta nyt täytyy lopetella, palataan taas astialle!