Tänään meillä oli hoitopäivä, joka alkoi juurihoidollani klo 11:30. Tällä kertaa hoito ei sattunut lainkaan ja juurikanavat täytettiin jo, eli seuraavalle kerralle kahden viikon päähän jää enää hampaan paikkaus - jipii!

Alkuillasta huristimme Riihimäelle vyöhyketerapiaan. Tiina aloitti minusta ja oikeassa sääressä olevasta vyöhykkeestä Tiina totesi selästä löytyvän kolme nivellukkoa. Vasen jalka oli taas kivuiliaampi ja lihaksisto on kuulema sillä puolen aika jumissa. Seuraavaksi hoidettiin Kerry, joka ei ole kuulema koskaan ollut yhtä rento! Uimisesta on siis ollut hyötyä! Takajaloista on tähän asti löytynyt "nastat", jotka viittaavat lantion alueen ongelmiin, mutta tällä kertaa oikeasta jalasta ei nastaa löytynyt ja vasemmassakin oli hyvin pieni. Hormonitoimintojen vyöhykkeet sen sijaan suorastaan rutisivat, mikä ei yllättänyt minua yhtään. Vorolla oli kropan painopiste väärässä paikassa sekä tunnetilavyöhykkeet "koholla". Koiruille varattiin seuraava käynti 22.8. ja minä tyydyn toistaiseksi ensi viikolla olevaan jäsenkorjaaja-aikaan. Otin Tiinan digikameralla muutaman kuvan Kerryn ja Voron hoidoista - yhdellä kädellä tosin, kun piti istua passissa koiran vieressä. Laittelen niitä sitten kotisivuille jahka Tiina saa ne joskus minulle asti toimitettua.

Eilen illalla pihallani oli sammakko! Kokoa otuksella oli hiukan vähemmän kuin nyrkilläni, mutta täytyy kyllä ihailla kylmähermoisuuttaan, sillä koirat eivät kurnuttajaa huomanneet, vaikka Kerry ohitti kaverin kerran n. 10 cm päästä. Tyyppi vain jökötti paikoillaan liikuttaen ainoastaan leuanaluspussiaan.

Nyt taidan painella petiin, sillä huomisesta on tulossa mielenkiintoinen päivä. Hyvää yötä!