Aamulla liidimme Rannikon tahtiin. Huvittavinta on, että päivän harjoituksessa oli juurikin sama vaikeus kuin Jannen treeneissä, eli putken ohi kuljetus. En huomannut kysyä Timolta julkaisulupaa, joten tässä vain osa radasta, eli se hankalin kohta:

Kahdella ensimmäisellä kerralla Joy paineli korvaansa lotkauttamatta putkeen, mutta sitten tein pelkän hypyn 11 pari kertaa kääntäen Joyn takaisin tulosuuntaan ja palkkasin. Sen jälkeen ongelma olikin ratkaistu, tokikin jouduin ottamaan Joyn aina ennen hyppyä 11 vastaiseen käteen ja kuljettamaan hypyn 12 takaakiertoon. Itselläni oli tänään keskittymiskyky aika kateissa, eli pariin otteeseen löysin itseni ihmettelemässä minne piti seuraavaksi mennä tai minkä ohjausvaihtoehdon olinkaan valinnut. Joyllakin taisi eilisen treenit / Marin belgipainajaisenpennun kanssa juoksentelut painaa hieman jaloissa, kun ihan terävin vauhti puuttui, muttei se missään tapauksessa hidas ollut.

Treenien jälkeen lähdimme Kitin kanssa juhlistamaan hänen viimeistä lomapäiväänsä ruuan ja viime syksyn MM-kisakoosteen parissa.

Joy lepää nyt ainakin huomisen päivän ja perjantaina käyn muistuttamassa vähän kontakteja & keppejä ja viikonloppuna onkin viisi kisarataa.