Kerry täytti tänään 5 vuotta. Lauloin sille heti aamulla onnittelulaulun, johon hän yhtyi häntää villisti heiluttamalla nimensä kuullessaan. Koirat saivat myös puruluut, muttei kumpikaan syönyt omaansa, vaan Joy jemmasi sen johonkin ja Kerry vahti omaansa. Aamulenkillä kävin Petpostissa ja ostin valkoisille villakoirille tarkoitetun shampoon, tarkoituksena pestä Joy ennen ensi viikon näyttelyä. Nappasin Joysta pari naamakuvaa tänä aamuna, sillä pikkuhiljaa pitäisi alkaa suunnittelemaan sille kisakirjan kuvaa. Marraskuussahan se vasta kisakirjan tarvitsee, mutta aion kyllä ostaa sen ihan ajoissa.
1757894.jpg
Hassua kuvata Kerryn syntymäpäivänä vain Joyta, mutta kun Kerryn naama on niin kovin karvainen, niin ei ole oikein kuvauskunnossa. Joy oli muuten eilen nautinut Patrician hoidon jälkivaikutuksista ja kerännyt olohuoneeseen muista huoneista tyynyn ja irtopäälisen sekä viltin. Myös sohvapeitto oli mullin mallin lattialla ja keittiössä revitty muovipussi. Uusin Valitut Palat -lehti oli avattu pakkauksestaan ja luettu hiirenkorvalle. Piiitkään aikaan se ei ole (kop, kop) mitään myllännyt, joten yhteys on ilmeinen.

Huomenna koirien (ts. lähinnä Joyn) saikku loppuu ja aion käydä vapaapäivän kunniaksi vähän treenaamassa. Kerrynkin juoksu on jo sen verran monta päivää sitten loppunut, että uskallan kävellä senkin kanssa kenttien läheisyydessä ja saattaapa olla että teen sen kanssa jotain pientä. Se on vaan ollut koko kesän jotenkin vähän vaisu, joten saatanpa olla treenaamattakin. Perjantaina olisi sitten viimeinen työpäivä ennen lomaa ja viikonloppu menee Helsingin jäähallissa agilityn maajoukkuekarsintoja seuratessa.

Tänään on muuten 21. pvä uutta elämäntapaa ja koko tänä aikana olen syönyt makeaa vain yhden mariannekarkin verran. HYVÄ MINÄ!!