Pohjois-Savon piirinmestaruudet. Mehän emme tietysti kilpailleet kyseisestä tittelistä, muuten vaan koikkelehdimme seassa.

Ekalla radalla päätin tehdä alkuun ihmisnuolen, joka oli kaikkea muuta kuin onnistunut, sillä jarruttavan suhinan sijaan meikä hokee "Joy, Joy' ja vieläpä peruuttaa Arvatenkin otus valuu ja meikä ajautuu aivan väärään paikkaan, mutta onneksi sain pidettyä koiran reitillä. Kepeille meno onnistuu loistavasti, mutta sitten keskityn niin kovin aikomaani sylivekkiin, että unohdan ottaa koiran pujottelusta mukaani ja peliväline livahtaa selkäni takana väärälle esteelle. Lisäksi Joy pudottaa eilisen tapaan kaksi rimaa, joka on mielestäni aikas huolestuttavaa, mutta onneksi päivän muilla radoilla rimat pysyvät paikoillaan.

Tokan radan alku on tylsästi lähes identtinen ekan radan kanssa ja teen siinä sitten samat virheetkin Edellispäivän suoran putken jälkeiset ongelmat ovat tuoreessa muistissa ja haltuunotto putkelta on hieman hysteerisen oloinen, mutta Joy kääntyy hyvin. Kepeille vienti sen sijaan epäonnistuu, eli päästän sen hetkeä liian aikaisin irti. Tässä kohtaa tuli itselle selkeä luovuttaminen, mutta jatkoin toki rataa, joskin pujottelun jälkeen peliväline livahtaa taas selän takaa väärään paikkaan, josta johtuen seuraavalle hypylle suunniteltu valssi myöhästyi pahasti, mutta koira pysyy reitillä. Lopussa ei sitten mitään ihmeellistä ollutkaan, paitsi että Joy lähtee keinulta ilman lupaa, josta johtuen tehdään extrahuolellinen puomi.

Siinä missä kaksi ekaa rataa olisi sopinut meille hyvin, niin vika rata ei todellakaan. Ts. ei siinä mitään ihmeellistä ollut, mutta koskapa joutuisin menemään A:n alastulolla Joyn avuksi olisin putken jälkeisessä elämässä aika pississä ja keinun jälkeinen putken kauempaan päähän vienti on tunnetusti haasteellinen kun vireressä on hyppy. Noh, nyt kun vaikeat paikat on merkitty, niin mennään sitten tekemään niihin ne hyllytkin, tuplasellainen siis. Että silleen.

Video