Nukuimme aamulla puoli yhteentoista, ja aamulenkin ja -palan jälkeen ryhdyin vaihtamaan autooni talvirenkaita. Homma sujui jo vanhalla rutiinilla, mitä nyt auto läksi valumaan taaksepäin toista takarengasta vaihtaessani. Käsijarru oli kyllä päällä, mutta niin vain vieri. Onneksi tunkki oli ihan hollilla, joten laskin autoa nopeasti hiukan alemmaksi, jolloin pysähtyi. Kiristin pultteja hieman ja siirsin autoa vähän eteenpäin ja laitoin vaihteen päälle. Loppu-urakka sujui ongelmitta. Pesin vielä kesärenkaat ennen talviteloille laittoa.
Vaille kolme ajoin Keravalle ja otin Marin & russelinsa Epun kyytiin ja menimme Keravan luotopolulle kävelemään lenkin koirien kanssa. Eppu ja Voro olivat kuin ilmaa toiselleen, joten pystyimme pitämään lauman irti, kun muita liikkujiakaan ei ollut. Lenkin jälkeen suuntasimme Marin luo ja laitoin uuteen fläppäriinsä tunderbirdin, skypen, loin Marille facebookiin tunnarit, laittelin ohjelmiin asetukset ja opastin ohjelmien käytössä. Lopuksi vielä muuttelin palomuurinsa asetuksia. Mari valmisti meille sillä välin pizzaa, jota söimme sitten hyvällä ruokahalulla.
Lähtiessäni tapahtui jotain hyvin noloa, Joy nimittäin pääsi karkaamaan autosta. Ikävä kyllä joku nainen käveli läheistä jalkakäytävää, jolloin perheemme juniori ampaisi haukkumaan hänet. Taisi hypätä vastekin, koskapa nainen pyyhkäisi helmojaan. Marin talon ohi ajaa autoja aikas kovaa, joten hiukan pelotti josko pentu painelee tielle, mutta onneksi hoksasin lopulta mennä piiloon, jolloin tuli luo ja sain kopattua kainaloon.
Tänään on pitkin päivää satanut hiljalleen lunta. Lämpötila on pysytellyt nollan tuntumassa, mutta nyt vaikuttaa alkavan kylmetä. Päivän puuhastelujen jäljiltä kehoni kaipaa kipeästi lepoa, joten taidanpa kellahtaa loppuillaksi sohvalle ja jos vaikka sytyttäisin olkkarin pystäriin tulen.
Huomenna on JAUn syyskokous. Saapa nähdä tulenko valituksi toisellekin kaudelle hallitukseen.