Niin koitti viimeinkin ensimmäinen lomapäivä Cool Aamupäivästä suuntasin Ristarille, jossa treenasimme Kitin kanssa kontakteja sekä pujottelua. Olen ollut laiska opettamaan Joylle itsenäistä loppuun asti pujottelua, joten Kiti avusti vahtimalla parin metrin päässä olevaa palloa. Kerran Joy karkasi loppuun asti pujottelematta pallolle, mutta muuten ei oikonut. Jokusen kerran jätti kepit kesken kääntyen katsomaan mihin oikein jäin, mutta saimme monta onnistunutta suoritusta aikaiseksi. Suht hitaasti meni monikin pujottelu, mutta Joy pysyi kuitenkin koko ajan liikkeessä.

Jäähdyttelyn jälkeen ryhdyimme puuhastelemaan esteiden parissa. Talven "toimistovaunussa" lojunut puomi on odottanut pitkään pesua, joten pesimme sen ja siirsimme parkkiskentälle. Kävimme muitakin esteitä läpi ja teimme pieniä korjauksia lekan ja jeesuksen avulla Nauru Eihän teippaus tietty mikään pysyvä korjaus ole, mutta hyvä ensiapu. Puuhastellessa tuli kiljuva nälkä, joten keula kohti Jäkeä ja kävelykadun kiinalaiseen. Lähtiessä kävelin Prisman läpi, joten melkein tuli käytyä työpaikallakin....

Kotiin päästyä alkoi tietty ramaista, joten vetäisin kunnon päikkärit ja suuntasin sitten Helille, joka otti mitat koiristani tehdäkseen niille Y-valjaat. Joyn mielestä mittojen ottaminen oli tosi ällöttävää ja täytyy toivoa että se hyväksyy valjaat eikä jännitä itseään ihan juntturaan. Joylla oli Helin luona ensiluokkaisen mukavaa, sillä Kaitzu on väkertänyt parikin Joyn makuun olevaa "uima-allasta", joissa neiti kävi kylpemässä. Kanit saivat myöskin ansaitsemansa huomion, tosin olisin kuvitellut varsinkin Kerryn viihtyvän niiden häkin äärellä kauemmin.

Olen päättänyt alkaa pelata Jaun porukassa sählyä. Olen pariin otteeseen aiempina vuosina siellä käynytkin, mutta jostain syystä olin unohtanut koko jutun. Sählyn pelaajana olen tosi huono, sillä ensinnäkään en hirveämmin perusta siitä kumpi joukkue johtaa tai montako maalia on tehty. En myöskään osu palloon ja pelaan muutenkin suht poolomaisella otteella, mutta väliäkö tuolla jos on muuten kivaa. Katsotaan nyt sitten miten tosissaan muut pelaavat, koska jos minusta yhtään tuntuu siltä, että olen vain haitaksi, niin sitten keksin perjantai-illoiksi muuta puuhaa.

Huomenna en aio käydä päivällä treenaamassa, sillä illalla on Janne P:n treenit ja keskiviikkoaamuna Timo R:n. Daikun kanssa treenaan perjantaina.