Hah, mä olen lukihäiriöinen! Luin JAUn työrukkasfoorumia ja sana "tiistailta" tuotti minulle suunnattomia vaikeuksia. Ekalla kertaa luin sen "tiistai-ilta" ihmettelin vain vähän kirjoittajan ilmaisua, kellonaika kun viittasi päivään. Vasta kolmannella lukemalla ymmärsin mitä siinä oikein luki. Täytyy jatkossa olla vähän huolellisempi, ettei tule väärinymmärryksiä.

Joylla on menossa kasvupyrähdys. Viikossa paino on noussut peräti kilon. Aika tuntuu rientävän siivillä - ensi viikolla Joy täyttää jo 5 kuukautta! Aloitin eilen neulomaan hänelle paitaa, ensi viikolla kun on tarkoitus ajaa turkki pois. Olisin halunnut tehdä kirkkaanpunaisen, mutta valitettavasti mieleistäni väriä olisi ollut ko. liikkeessä vain sukkalankana, joten nyt Joy saa pinkin eri sävyjä olevan paidan. Itselleni en sen väristä hyntyttä huolisi, mutta ehkä se menee koiranpennulla. Teen sen joustoneuleella (?) eli kaksi nurin - kaksi oikein, ja sen verran reilun, että toivon sen mahtuvan hänelle vielä pitkään. Lanka oli ihan törkeän hintaista - lähes 9 € 100 gramman vyyhti. Nyt täytyy vaan olla tarkkana, ettei neule jää Joyn ylettyville, sillä silloin siitä tulee entinen. Olen nuorempana neulonut muutaman villapaidan sekä ihmisille että koirille sekä lapasia yms. mutten enää moneen vuoteen yhtään mitään. Mitään ohjetta minulla ei paitaan ole, joten täytyy toivoa että tulee kerralla kunnollinen. Neulominen tuntui pitkästä aikaa mielettömän kivalle, enkä malttanut mennä ajoissa nukkumaankaan, minkä on taas saanut tänään tuta mielialan puolella, eli iltapäivällä heitti pahasti ketutuksen puolelle. Lankaa on jäljellä niin vähän, että se tulee loppumaan tänään kesken, mutta en oikein ehtisi neuloakaan.

Tänä iltana meillä on
hallituksen kesken talven treenihallin suhteen viimeinen palaveri ja huomenna ratkeaa missä tuleva talvi treenataan. Mieleni on toivoa täynnä sen suhteen, että halliviritelmä natsaa ja saisimme treenata tulevan talven loisto-olosuhteissa kunnon pohjalla. Tulevana viikonloppuna ratkotaan agilityn maailmanmestaruudet Norjassa! Kovasti oli alkuvuodesta suunnitelmissa lähteä ihan paikanpäälle seuraamaan kisoja, mutta kohtuuhintainen majoitus osoittautui käsittämättömän vaikeaksi järjestää. Jälkeenpäin ajateltuna ihan hyvä juttu, sillä talous on tällä hetkellä sen verran kuralla, ettei reissusta olisi tullut mitään kuitenkaan. Onneksi sattui vapaa viikonloppu, niin voin vapaasti keskittyä seuraamaan kisoja webbikameran kautta, jos yhteydet sattuisivat tänä vuonna toimimaan. Uskon, että saamme taas Suomeen uuden maailmanmestarin tai jopa useampiakin.

Orastavaa jännitystä tuntien
Kirre