Kävimme tänään Funnyn kanssa Sannan ja Raimon työpaikalla hakemassa rokotukset. Sopivasti sattui samaan aikaan pari 3-4 vuotiasta ipanaa odotushuoneeseen, joten Funny sai ensimmäisen pikkulapsikokemuksensa. Muuten meni ihan hyvin mutta sitten pikkupoika päätti kiivetä tuolille seisomaan ja hyppäsi sieltä tasajalkaa alas, joka vähän pelästytti Funnya. Vaaka näytti painoksi 6,6 kg ja Sanna tuumasi Funnya tutkittuaan "ei tämä ainakaan liian lihava ole".  Funny on nyt alkanut itsenäistyä kotioloissa. Saattaa hengailla yksin missä päin tonttia hyväänsä ja eilen se keksi ettei mulle kannatakaan antaa kiinni. Oma moka, on taas päässyt vähän unohtumaan luoksetulon vahvistaminen.

Viime sunnuntaina käytin koirani Aino Pikkusaaren kuvattavana, joten Funny, Joy tai Kerry saattaa ilmestyä jossain vaiheessa lehtien palstoille, yhdessä tai erikseen. Tilasin myös kaikki kuvat itselleni cd:llä, jonka saanen ensi viikolla.

Äitinikin piipahti melkein viikon mittaisella vierailulla. Tuli ja lähti junalla, joten pääsin Funnyn kanssa treenaamaan juna-asemakäyttäytymistä. Koskapa Joy on tuollaisissa asioissa täydellinen esimerkki käyttelin sitä hyväkseni, Kerryn odotellessa autossa. Eipä junat pentua hätkäyttäneet, pikemminkin ihmetteli ihmispaljoutta. Funny taisi kietoa pikku käpälänsä tukevasti äitini sydämen ympärille Tosin sehän olikin aivan selvää.

Funny 12 viikkoa.

Funny & Joy 17.3.2011.