Viimeinen 10,5 tunnin työpäivä on nyt menossa. Yllätyksekseni olen jaksanut suht hyvin, ainoastaan keskiviikkona ja tänään on väsyttänyt töissä enemmälti. Sain tänään valmiiksi loput kisojemme ennakkotöistä, mikä helpottaa ilta-aikaani suunnattomasti, mutta jostain syystä olen alkanut heräämään aiemmin ja aiemmin. Voi tietysti olla, että uni on väsymyksen takia tavallista sikeämpää, jolloin vähempikin riittää, tai sitten olen vain stressaantunut. Ei mua työasiat stressaa, mut noi kisatyöt on aina sen verran tarkkuuta vaativia, että niitä tulee välillä pohdittua vähän liikaakin. Äidistäni on ollut todella paljon apua, hän kun on hoitanut taloutta ja seurustellut koirien kanssa. Lenkit ovat kyllä jääneet tällä viikolla tosi lyhyiksi, mutta keppejä olen Joyn kanssa vähän treenaillut.

Eilen kävimme muutaman seuratoverini kanssa katsomassa hallia talviharjoittelua varten. Viime vuonna eräs toinen seura vei meiltä hallin nenän edestä, joten en voi vielä kertoa mitään kovin tarkkaa, mutta halli vaikutti tarpeisiimme erittäin hyvin soveltuvalta ja suullisesti jo sovimmekin sen vuokraamisesta. Mutta, niin kauan kun nimiä ei ole paperissa, voi tapahtua mitä vaan, joten toivottavasti pääsemme kirjoittamaan paperit alle jo ensi viikolla. Kilometrejä hallille kertyy autoni mittariin noin kolminkertainen määrä viime vuotiseen verrattuna, mutta matka on edelleenkin oikein kohtuullinen.

Huomenna menen Jokelaan tapaamaan Kerryn lapsukaisista Veikkoa ja Venlaa. Toivottavasti sää suosii, niin saisin otettua paaaaaljon kuvia. Tänään on postissa tullut myös terälähetys, eli saan viimeinkin teroitettavana olleet teräni takaisin. Täytyy vaan toivoa, että niillä tekee jotain. Pääsin muuten eroon 7F-terästäni, sillä sain sen vaihdettua 10-terään, jota en ole tosin vielä saanut, mutta eipä tuolla kiire olekaan. Tällä kertaa minulle onkin tulossa ajeluasiakas melko pian, joten pääsen testaamaan terät suht nopeasti. Tosin jos ne eivät edelleenkään pysty perron turkkiin, niin vaihtoehdot ovat aika vähissä.