Eilen kävin ostamassa uuden polkupyörän Intersportista. Valitsin 7 vaihteisen punaisen Nopsan, joka on ihan peruscitypyörä. Lisäksi ostin Sigman matkamittarin. Punainen unelmani näyttää tältä:
1703156.jpg
Polkupyöriä saa nyt hyvillä alennuksilla, joten fillarille jäi hintaa 249 euroa (norm. 399 €), matkamittari maksoi 19,90 €. Jos fillari lähtee pitkäkyntisen mukaan, niin se menee myyjän mukaan kotivakuutukseen ja lisäksi fillarin mukana tuli automaattisesti 3 kk:n ajalle vakuutus, joka kattaa kotivakuutuksen omavastuuosan. Toivottavasti vakuutusta ei kuitenkaan tarvitse käyttää (kop, kop).
Illalla asensin matkamittarin ja ajelin lyhyen testilenkin ja pyörä vaikuttaa tosi hyvälle. Suurimmat vaihteet ovat yllättävän kevyet ajaa, mutta ehkä se on ihan normaalia nykypyörille, mun vanha kun on kippurasarvinen Nishiki, eikä sitä ole juurikaan huollettu.

Läskin hävitys on lähtenyt hyvin käyntiin, paitsi että eilen mokasin pyöräintoiluni takia, eli en muistanut ottaa töihin tarpeeksi ruokaa, vaan minulla oli 8 tunnin työpäivää varten vain parsagratiini ja kaksi Gefilus Max -jugurttijuomaa. Puoli seiskan aikaan illalla alkoi olla jo nälkä ja muutenkin vähän outo olo, ts. pää tuntui epänormaalin kevyelle. Onneksi oli rauhaisa ilta töissä, joten meni ihan ok ja heti töistä päästyäni hain Prismasta pienen valkosipulipatongin, joka korjasi oloa tosi nopeasti. Illalla söin vielä fetasalaattia, banaanin ja hiukan vesimelonia. Tänä aamuna pyöräilin töihin :D