Keskiviikkona SM-ryhmällä ei ollut kouluttajaa, mutta minulle tarjottiin paikkaa Timo Liuhdon koulutukseen, jonka otin vastaan. Ikävä kyllä treenirata oli prikulleen sama kuin JAUn 3-lkan leirillä oli ollut, mutta Timo räätälöi siitä meille sopivaisen harjoituksen. Pyysin siihen saman "loppusuoran", jonka leikkaukset aiheuttivat minulle leirillä kovasti päänvaivaa ja nythän ne menivät ihan ongelmitta. Erityisesti hiottiin juurikin leikkauksia ja sylkkäreitä, sekä valssien ajoituksia. Oikein hyvä treeni

Sunnuntaina olin JAUn kouluttajin leirillä, jossa kouluttajina olivat Jouni Orenius ja Sari Vähäniitty. Aamulla kirmasimme Jounin radalla, joka oli varsin virtaava ja muutamaa tekniikkaakin päästiin hiomaan. Jouni teki hyvän huomion, eli jos kirmaan Joyn edellä ja otan sitä kiinni rytmin muutoksella, niin Joy lukee sen erittäin helposti poispäinkäännökseksi. Saksalaisten kanssa oli hieman ongelmia, Joy kun tahtoi helposti kiertää koko esteen.

Vähiksen treenissä oli meille hyvin vaikea kirmauskohta, jossa Joy ampaisi täysiä suoraan 6 m putkeen, jonka jälkeen piti kääntyä tiukasti vasemmalla olevalle hypylle, jolta käännyttiin 180 astetta oikeaan hypylle ja sitten takaisin suoraan putkeen. Meillä oli Vähiksen treenissä vastaavanlainen kohta keväällä ja se tuotti suunnattomia vaikeuksia ja niin nytkin, ajoitus kun on tuollaisessa paikkaa oltava just eikä melkein kohdallaan. Helppoahan olisi ollut jos olisin ehtinyt kirmaamaan ottamaan Joyn hyppysiin heti putken ulostulolta, mutta siihen ei kyllä ollut minkään valtakunnan mahdollisuutta. Pelkän putken kautta tehtynä kohta onnistui suht helposti, muttei lainkaan vauhdissa.