Nyt onkin bloggaamisessa ollut hävyttömän pitkä väli, kun joulukiireet ovat tavoittaneet minutkin (lähinnä töissä). Sen verran on ollut poikkinainen olo, ettei ole tullut kirjoiteltua.

Viime viikolla oli yllättävänkin haastava Timon treeni teemana takaakierrot. Joyn kanssa ongelmia aiheutti tietysti se, etten ehtinyt riittävästi joka paikkaan ja sitten vielä sen taito lukea rataa, eli olettaa minusta välittämättä minne ollaan menossa. Joyn saaminen riittävästi käteen tuotti taas vaikeuksia. Yllättävää kyllä Daikulle rata oli keppien sisäänmenoa lukuunottamatta helpompi, vaikka senkin kanssa oli kyllä esim.  sylkkärin kanssa vaikeuksia. Tällä kertaa Daiku jaksoi koko treenin hyvin ja kääntyi hypyillä erinomaisesti, vaikkakin kusetti minua tavallista enempi. Niistot toimivat sille erittäin hyvin, jopa niin hyvin että Timo kertoi sen kääntyneen paremmin kuin yksikään siihen asti ko. rataa mennyt koira Aika hyvin ottaen huomioon että ryhmämme oli pelkästään JAUn ryhmistä jo neljäs joka sitä meni...

Perjantaiaamuna sain tekstiviestin  Daikun emännältä, että oli synnyttänyt aamulla vähän kolmen jälkeen noin 3,5 kiloisen poikavaavin eli Daikun treeneissä tulee nyt pieni tauko, tosin olen ilmoittautunut sen kanssa JAUn 2.1. kisoihin.

Lauantaina olin Joyn kanssa treenaamassa tekniikoita Hanna H:n, Sanna A:n ja Inkan kanssa. Tehtiin  sylivekkiä, johon Hanna &  Sanna olivat saaneet lisäoppia Jänesniemen Elinalta. Tähän asti ei ole ollut mitään merkitystä (tai en ole saanut siitä ainakaan palautetta) kumpiko jalka vekkauksessa on edessä, mutta Elinan mukaan koiran puoleinen jalka on edessä. Arvatenkin minulla on juurikin se toinen... Lisäksi tein ihmisnuolta, joka toimii Joylle tosi hyvin, kunhan en vaan lähde liian aikaisin alta pois. Tein myös putkeen irroitustreenin sekä ihan perus eteenlähetystä. Lopuksi vielä Sanna meni Joylla.

Tiistai-iltana kävin tekemässä ihan lyhyet treenit harjoitellen edellisen viikon Timon treenin alkua, sekä muutenkin käännöksiä ja kontakteja. Keskiviikkona menin Timon treeneihin Joyn kanssa ja pääsin taas treenaamaan kauko-ohjausta. Takaaleikkaukset pissivät taas, kun Joy ei vaan tule tarpeeksi lähelle, vaan lukee itse rataa. Timo antoikin taas kotiläksyksi esteen edessä itseni ympäri pyörittämistä, niin että Joyn on tultava lähelle ennen kuin se saa jatkaa rataa.

Ensi viikolla ei ole enää ohjattuja treenejä, mutta tiistai-iltana minun on tarkoitus käydä vähän treenaamassa jotain pientä.

Torstaina kävin kahden viikon tauon jälkeen kiropraktikolla ja ikävä kyllä jalat olivat taas eripituiset ja lapojen väli & hartiat tosi jumissa. Kaksi viikkoa on selkeästi vielä liian pitkä hoitoväli, mutta joulun takia jouduin sellaisen taas ottamaan.