Eilen oli Kerryn ryhmätreenit. Haatajan Hanna oli kouluttamassa ja menimme samat harjoitteet, mitä Rannikon Timo oli hänelle aamulla teettänyt. Radalla oli myös A ja keinu, mutta ne jätimme suosiolla väliin, eli teimme hiukan muita lyhyemmät pätkät. Putken suulla oli iso vesilätäkkö ja Kerryhän ei voinut siihen astua, joten kiersi aina putkelle mennessä koko lätäkön ja hyppäsi sitten sisään. Pujottelut Kerry teki oikein hyvällä draivilla, mutta ne hypyt... Laitoimme rimoja eri korkeuksiin, eikä se pahemmin kinnannut matalien kanssa, mutta eka 35 tuli alas ja siitäkös hänen herkkä hipiänsä tykkäsi huonoa ja kielsi seuraavan. Tokassa harjoituksessa laitoin vain yhden riman maksimikorkeuteen ja se oli sijainniltaan helppo, joten meni sen suht ok, eikä enää tiputtanutkaan. Olin ajatellut mennä Kerryllä JAUn joukkueeseen Uudenmaan agiseurojen haasteotteluun, mutta taidanpa jättää väliin. Vaikka tiedän hyppyongelman olevan Kerryn korvien välissä, niin tuntuu pahalta hyppyyttää korkeita hyppyjä. Kiti on luvannut minulle Niilon lainaksi ko. kisaan, joten taidan tarttua tarjoukseen. Niilo on myös agirotujoukkueessamme varakoirana ja puhuimme jo Kitin kanssa josko veisin sitä myös siellä. Niiloa olen aiemminkin ohjannut, eli auttelin pari vuotta sitten Kitiä saamaan Niilon arvokisanollat kasaan kisaamalla Kirkkonummella yhtenä päivänä kolmen startin verran, saldona yksi 5 vp:n rata ja kaksi nollaa. Niilon kontaktit ovat vaan tällä hetkellä aika hakusessa, kun sille ei harjoittelemaamme kontaktimetodia ole opetettu, vaan se taitaa olla vanhan "makkaraa kontaktilla" systeemin tuotos. Menohaluja Niilossa onkin sitten reippaasti.

Hanna lupasi juosta treenien jälkeen muutamat kontaktit, joten vapautumistaan odotellessani menin Joyn kanssa keskikentällä neljästä hypystä ja kaariputkesta koostuvaa suoraa. Jätin Joyn lähtöön ja kävelin 2. ja 3. hypyn välimaastoon ja sitten baanattiin hyppysuora putkeen ja palkkasin patukalla. Neiti paineli häntä suorana pitkin kenttää patukka suussa ja iloitsi koko rahalla. Toistin pätkän vielä kaksi kertaa ja kokeilin sitten vieressä olevaa suoraa, joka alkoi kahdella hypyllä, sitten rengas, hyppy ja putki. Kutsuin renkaan läpi, joten tuli renkaan oikein, mutta hyppäsi ekan hypyn sen verran huolimattomasti, että pudotti riman. Hannan vapauduttua teimme Joyn kanssa muutaman puomin, joista osa irti, Hannan juostessa vierellä. Viimeisen toiston teimme kuitenkin hihnassa. Lopuksi kävin jäähdyttelylenkillä Sarin ja walesien Roope ja Ruttu kanssa.

Pirkko kävi blogillani lukemassa kontaktitreenihöpötyksiäni ja oli sitä mieltä, että olen osannut hyvin kirjata menetelmän ja kysyi saisiko ohjata ihmiset tännen lukemaan siitä. Koska en viitsi jaotella höpinöitäni eri aihepiireihin, voi joku raukka parka joutua hakemaan ko. kirjoitelmia isostikin, joten olen päättänyt lisätä tänne kategorian "Kontaktimenetelmä", johon selitän asian ja linkitän tuon aiemmin laittamani kontaktipätkän.

Hyvää Juhannusta, elekee hukkuko!!