Aamuherätys klo 6.30 ja keula Hyvinkään kautta kohti Nokiaa. Kaksi ensimmäistä rataa oli Marjo Heinon agilityratoja ja kolmas Johanna Nybergin hyppäri. Sadetta oli luvassa lähes koko päiväksi, joten kaikki mahdollinen sadevaruste mukana

Marjo Heinon radat tuottavat minulle jostain syystä aina vaikeuksia ja ekassa radassa huoletti erityisesti A:n jälkeinen elämä. Keinulta kepeille vietäessä pitäisi varoa huispausta, ettei pelivälinen esittelisi putkeen irtoamistaitojaan. "Loppusuoran" vierekkäisten hyppyjen kohtaa kävin treenaamassa verkka-alueella ja se meni muuten hyvin, mutta peliväline livahti A:ksi luulemalleen esteelle, joka paljastui pk-esteeksi. Onneksi ei käynyt kuinkaan....

Alku meni ihan jees ja kepeille vientikin onnistui. A:n jälkeisen hypyn kääntö myöhästyi ja sitten näytin seuraavan hypyn huonosti, joten kielto. Eipä siinä mitään, jatkettiin aivan suunnitelman mukaan ja sain Joyn hyvin puomilta putkeen ja sitä seuraavalle hypylle. Sittenpä homma menikin pipariksi, eli hylätty.

Toisella radalla haastavimmalta vaikuttanut kohta oli putkesta kaksi putkeen neljä vienti. Päätin jäädä aivan ykköshypyn lähituntumaan ja lähettää Joyn putkeen ja mennä hypyn kolme taakse vastaanottamaan. Tämä onnistui hyvin, mutta vaikka sain suoraan katsekontaktin hypyn yli, niin Joy tuli putkesta sen verran lujaa, että sujahti hypystä kolme ohi. En sitten alkanut edes korjaamaan, vaan jatkoin rataa aivan kuin olisi ollutkin tarkoitus kiertää hyppy. Kuinka ollakaan myös tämän radan kolmen vierekkäisen hypyn suorittaminen meni aivan reisille, eli tässä tullaan taas siihen, että jos minun täytyy erityisesti keskittyä kirmaamaan, niin ohjaus tahtoo jäädä unholaan.

Ennen hyppyrataa alkoi takki olla aika tyhjä ja rata vaikutti suorine putkineen aikas kamalalta. Koskapa putkijarrutusten tekeminen ei ole vahvimpia puoliani (en siis muista käyttää niitä) päätin etten edes yritä ehtiä putken päähän ja itse asiassa sain ihan toimivan suunnitelman aikaiseksi. Hieman ennen omaa vuoroa alkoi jostain tuntemattomasta syystä pikkuisen jännittää ja kuinka ollakaan sitä kautta sainkin väkerrettyä kirkaasti parhaan vireen tämän päivän radoista. Ratakin onnistui muutamaa kämmiä lukuunottamatta ihan suhteellisen siedettävästi ja mikä parasta putkien jälkeiset elämät varsinkin. Yhden kiellon sain kuitenkin aikaan, joka maksoi 1,47 sek yliaikaa. Muurille vienti meni soveltamiseksi ja jälki olikin sen mukaista.

Video