Eilen illalla huomasin Viivin silmien auenneen. Veikon luomet ovat olleet pitkään mielestäni irtonaisimman näköiset, joten olisin voinut vaikka vannoa sen aloittavan silmien aukeamisprosessin, mutta toisin kävi. Tänä aamuna ryntäsin heti herättyäni kameran kanssa pentulaan ja kaikkien silmät ovat jo enemmän tai vähemmän avoinna.

Valma ja Viivi:
1367916.jpg

Venla ja Veikko:
1367912.jpg

Pentulaiset eivät luonnollisestikaan silmillään vielä mitään näe, mutta pikkuhiljaa alkavat nähdä valoja, sitten hahmoja ja pikku hiljaa näkö alkaa terävöityä. Korvat eivät ole vielä auenneet, ts. en ole ainakaan huomannut mitään sen suuntaista. Kakrut täyttävät huomenna jo kaksi viikkoa, joten taas on punnitusta ja kynsien leikkuuta luvassa ;)

Voron antura alkaa olla jo aika hyvä. Pitkänä perjantaina on kisat, joten toivottavasti päästään osallistumaan. Joyn näyttely on sunnuntaina, joten täytyy joku ilta parturoida sen tassut. Hännässä ja reisien takaosissakin olisi vähän saksittavaa, mutta taidan viedä kehään suht luomuna, sillä en ole aiemmin trimmannut perroa näyttelyyn, joten tyrimisriski on olemassa.