Joy sai edellisellä fyssarikäynnillään luvan osallistua tänä viikonloppuna olevalle Ulla Kaukosen hyppytekniikkakurssille.

Olen jo aiemmin teettänyt ihan muutaman toiston verran painonsiirtoharjoitusta sekä kolmen hypyn matalaa suoraa ja minusta kaikki on mennyt hyvin, tosin aika vaikea sitä on itse katsoa. Yllätyksekseni Joy suorastaan rähmi kurssin ensimmäisen painonsiirtoharjoituksen yli, en sitten tiedä oliko vähän kiire targetille. Viiden hypyn suora jännitti minua kovasti, vaikka estekorkeus oli aivan mitätön. Mutta tuollaisella suoralla voi olla vaikea muistaa varoa jalkaa ja toisaalta jos suoran päässä oleva palkka on liian houkutteleva saattaa tulla mieleen loikata pari hyppyä kerralla, sillä Joy on ainakin aiemmin pysytynyt siihen helposti. Suoralla oli pientä rapsimista ja Joy ajautui hieman suoran oikeaan reunaan, jota yritettiin korjata laittamalla rimoja vinoon. Ulla sanoi kuitenkin, että Joylle on parempi kun rimat ovat tasamitassa. Vaikka takareidessä on hyvin lihasta, on reiden etuosassa vielä puutteita. Ullan mielestä painonsiirtoharjoitus on Joylle vielä liian rankka ja hän suositteli aloittamaan hyppytreenit n. 2 kk päästä tasaisin välein olevalla hyppysuoralla. 

Treenien jälkeen menimme Funnyn kanssa kisaamaan ja siellä lenkillä käydessä minusta näytti, että Joy etupään liike ei ollut ihan normaali. Ei missään nimessä ontunut, mutta taisi rasittaa etupäätään suht paljon hyppytekniikassa. Huomenna jatketaan, jos vaan liike ei huonone.

Video tämän päivän suorituksista: https://youtu.be/B1pwPdjxb5I