Ajelin taas tänä aamuna Nurmijärvelle treenaamaan. Aloitin Joyn kanssa putkesta kääntymisharjoituksella, joka sujui hyvin. Otettiin putkea pituuden kautta, jolloin sai kunnon vauhdin. Seuraavaksi treenasin putkeen lähetystä kuolleesta kulmasta, eli vein Joyn istumaan putken puolivälin hujakoille ja lähetin sieltä vuoroon vasemmalta tai oikealta puoleltani. Muutaman toiston jälkeen Joy sai huilia ja Kerry treenasi samoja, jonka jälkeen tein pituudesta, putkesta ja pöydästä suoran, jolloin pääsin treenaamaan pöydälle pysäytystä kovasta vauhdista. Joyta houkutteli pöydällä pallo, Kerryllä namikippo. Pian Joy keksi ettei pöydälle tarvitse jäädä, kun pallon voi napata vauhdistakin ja vetää sitten ympäri hallia iloisesti pallo suussa Nauru Varsinainen vilperi! Kerryn kanssa tein vielä pari pujottelua sekä hieman puomia ilman hihnaa. Kerran jouduin korjaamaan etujalat maahan, muuten tuli suht hyvin. Joyn kanssa tein erilaisia variaatioita keppien, puomin ja kaariputken kanssa, ja edelleenkään ei saatu ensimmäistäkään pujotteluvirhettä aikaiseksi. Tosin tein vieläkin ihan peruspujotteluja, mitä nyt leikkasin takana. Lopuksi Joy treenasi vielä takaahyppyjä, eli ensin pari toistoa kummaltakin puolelta yksittäisenä hyppynä ja lopuksi puomin kautta takaahypylle lähetys. Pallo oli edelleenkin siivekkeen takana, varmistamassa onnistunutta suoritusta.

Lopuksi kävelin hieman koirien kanssa hallissa ja tein Kerryn kanssa 20 kpl ristikkäisjalkojen nostoja / puoli + 10 kpl / puoli takajalkojen nostoja etujalkojen ollessa jalkani päällä. Joyn jumpat olivat 20 kpl ristikkäisjalkojen nostoja / puoli, 20 punnerrusta takajalat minipöydällä, etujalat maassa (tarjosi asentoa myös itse) ja 20 rintarangan pyöristystoistoa. Treeneistä jäi tosi hyvä mieli, varsinkin kun Kerry meni aivan täpönä, mutta valitettavasti haki hyppyä minipöydälle hypätessään. Katsotaan nyt jos vaikka alkaisin saada Kerryn kanssa treenimotivaatiota takaisin. Jos hyppääminen on ongelma, niin treenatkoon ilman niitä, tai voinhan pitää rimat vaikka 10 cm:ssä.

Jäähdyttelylenkille lähtiessä astuin (tietysti) oikealla jalalla jäälle ja jalka lähti luisuun eteen päin. Onneksi lumpio ei mennyt sijoiltaan, vaikka tuntui tosi ikävältä lumpion vasemmassa alareunassa ja tunsin selvästi kuinka lumpio tökkäsi johonkin. Polven lihakset ovat onneksi kesästä vahvistuneet hyvin, joten hetkellistä kipua lukuunottamatta se tuntuu suht hyvältä. Viikonlopun rasitukset siinä vielä toki tuntuvat, eli särkyilee hieman lumpion yläosasta, mutta se on pientä.

Kotiin päästyäni viimeistelin perjantaina kesken jääneet lumityöt ja hieroin sen jälkeen selän ja hartiat Relax-hierontatyynyllä. Tuli tosi rento olo, jopa niin rento että nukuin melkein tunnin päikkärit Nauru eli ainakin vielä olen tosi tyytyväinen ostokseeni.  Illan hämyssä keksin kolata pihalle noin 30 neliön alueen treenikentäkseni, eli huomenna aion treenata takaahyppyjä omalla pihalla ja illalla on Samun treenit.

Siihen asti Heipä Hei!