Olin eilen treenaamassa Joyn kanssa. Sisareni Tarja oli mukana seuraamassa treenejä ja oli aikas intona Joyn draivista. Menin kaikkia kontaktiesteitä aloittaen puomista. Ekalla kertaa lähti liikkeen mukana valssauksessa, mutta jätin palkaamatta ja tein uudestaan, jolloin korjasi itse virheensä. Puomin ja A:n harjoittelu menikin hyvin, mutta keinu tuottaa edelleen vaikeuksia.  Ekalla kerralla ei jäänyt kontaktille lainkaan, vaan tuli läpi (ei lentona), mutta olin itse aivan liian kaukana koiran edellä. Sitten alkoi pysähtyä liian aikaisin, tai laittoi vain mun puoleisen etujalan maahan. Pyysin Tarjaa korjaamaan myös toisen etujalan maahan ja jätin taas palkaamatta, jolloin seuraavalla toistolla teki taas oikein. Viksu vekotin!!  Menimme myös keppejä, joka sujui jo suht hyvin, mitä nyt pää on edelleenkin liian korkealla ja viimeinen keppi jää helposti tekemättä. Lopuksi tein neljä toistoa verkkopujottelulla ja Tarja oli aivan ihmeissään, kuinka Joy voi mennä niin paljon lujempaa verkkojen kanssa. Kysyi ottako se niistä jotenkin vauhtia *heh*.

Eilen oli muuten eri kiva mennä töistä kotiin, kun Tarja oli leikannut nurmikkoni ja ulkoiluttanut koiratkin! Illalla pyörähdimme Jumbossa, josta löytyi Konstalle fillari ja kävimme syömässä Lampetissa Hyrylässä.

Tänä aamuna Tarja perheineen lähti ajelemaan takaisin kotiaan kohti ja minä vein töihin tullessani autoni korjattavaksi Nummenkylään. Saan sen luultavasti takaisin vasta huomenna, eli liikun toistaiseksi vain kävellen tai fillarilla. Matkamittarin unohdin lähtötohinoissani kotiin, joten noin 13 kilsaa jää puuttumaan yhteislukemasta. Patricia tulee huomenna hoitamaan koirat ja minua jo hiukan jännittää kuinka jumissa mahtavatkaan olla Joy kun on treenannut edellisen hoitokerran jälkeen melko paljon + tehnyt yhden pahan lento-A:n, sekä tietysti Kerryn antopäivien seksipuuhailut. Toinen jännitysmomentti on, vieläkö Patricia antaa kotikäyntiaikoja, kun keväällä vähän varoitteli aikovansa kesän jälkeen luopua täysin kotikäynneistä. Jumppien suhteen olen ollut hävyttömän laiska, joten pieni puhuttelu olisi paikallaan ;)

Sawo Shown aikataulut on nyt julkaistu ja meidän osaltamme näyttää seuraavanlaiselta:
Pe 1.8. kehä 24, tuomari Laurent Pichard, Sveitsi: espanjanvesikoira 23 kpl klo 9:30

Su 3.8. kehä 27, tuomari Kresten Scheel, Tanska: espanjanvesikoira 24 kpl klo 10:00

Sunnuntaille alunperin merkitty ruotsalaistuomari on siirretty lauantaille, joten olisimme voineet tietty osallistua silloinkin, mutta onneksi en kuitenkaan ilmoittautunut, sillä en ole vielä edes aloittanut seisotusharjoituksia. Ehtiihän sitä vielä...