Torstai on meillä töissä sellainen päivä, joka ollaan yksin töissä. Se on arkipäivistä ainoa, jolloin liikkeemme ei ole auki kymmentä tuntia, vaan yksinoloa on 8,5 tuntia. Torstai on myöskin kuvanvalmistuslaitteistomme huoltopäivä, joten tänään olen imuroinut pölysuodattimia, pessyt kemiasuodattimia, mitannut tuorestemääriä, putsannut sensoreita, jne. Kun pääsin kerran vauhtiin imoroin vähän muutenkin myymälässä, sillä varsinkin tiskien alle kertyy hirmuiset määrät kaikkea roskaa. Lisäksi siivosin wc:n, joten lomanalusriehunnat on nyt tehty. Tänään on ollut hiukan flunssainen olo, mutta yleensä sairastunkin loman alkaessa. Sairaslomapäiviä minulla on näiltä 17 Tunn1n Kuva vuosilta vain kaksi ja nekin vasta 10 vuoden palveluksen jälkeen. Välillä aina hemmottelen itseäni ajatuksella, että saisin vaikka kahden viikon palkallisen loman pitämättömistä sairaslomista.... Mutta ei, meillä ei edes muisteta pyöreistä palvelusvuosista.
Tänään töissä kävi passikuvassa russelituttu vuosien takaa, eli Kuusraisen Miia. Miia on edeltäjäni yhdistyksen taloudenhoitajana ja miehensä Jari on aikoinaan tehnyt tietokannan, jolla russelikortisto pidettiin vuosia. Koiraa ei heillä tällä haavaa ole, mutta Miialla taisi olla russelipennun kiilto silmissä. Saas nähdä kuin käy.

Sain äsken multimediaviestinä kuvan Kerryn emästä Vilmasta. Vasenta takajalkaa koristi tikattu haava, jonka syyn arvasin heti. Ristiside poikki. Onneksi paranemisennuste on hyvä, eli kintun pitäisi tulla ihan ennalleen. Ensi maanantaina on muuten Kerryn 4-vuotissyntymäpäivä! Kyllä aika rientää hirmuista vauhtia! Kerryn syntymäpäivän ja ensimmäisen lomapäiväni kunniaksi on meillä suunnitteilla maanantaille piknik Kellokoskelle, jonne tulee myös Joyn sisaruksia. Tarkoitus olisi opettaa pentuja uimaan ja samalla herkutella. Jos käy niin ikävästi, että sattuu sadepäivä, niin kokoonnumme kuitenkin Ristinummelle, mutta uintia ei sitten olekaan luvassa. Kiva nähdä minkä verran Joyn Rulla-sisar (Pevikan Octopussy) on kasvanut. Mahdollisesti paikalle on tulossa myös Ilo (Pevikan Pallosalama), jonka olemme nähneet viimeksi yli kaksi viikkoa sitten, sekä tietysti itse mr. Bond. Hitsi kun en osaa päättää ottaisinko tapaamisesta kuvia vai videoisinko...  No, mut hei, toivothan kanssani ettei maantai-iltapäivänä sada ja heipat sulle tällä kertaa! Kiitos kun kuljit kanssani taas hetken aikaa!